- Slike so mi večinoma vse zelo všeč, sem pa tja je kakšna, ki je jaz ne bi objavila - med zelo podobnimi vedno izberi samo eno, da se preveč ne ponavlja; meni je všeč npr da so si tri fotografije toliko podobne a hkrati različne, da tvorijo neko zgodbo. Kot samojed na snegu (na zadnji bi bil kužek lahko levo spodaj, kot, da odhaja, ampak to je moje mnenje).
- Všeč mi je, da pri kužkih vedno paziš, da so oči ostre, tudi smrček, če se da. Pazi le kam kužek gleda, pri črno-belem kužku je to zelo izrazito, nekaj me moti, pa ne vem kaj... Na prvi sliki bi jaz kužka malo posvetlila (glavo).
- Fotografije narave ... ti kabli me čisto preveč motijo. Pa tudi sicer kompozicijsko nič posebnega.
- V primerjavi z lanskimi so sedaj bolj nežne. Mogoče zaradi okolja. Ker narava ne sme imeti premočni/živih barv, ostati mora taka, kot je.
- Najlažje so boš naučila, če boš kritična do svojih fotografij, da boš na vsaki vedela povedat kako bi bilo bolje. In če ne zameriš: meni se zdi zelo samovšečno, če si na vsaki sliki podpisana.
- Mogoče je kuže prevečkrat na sredini. Če želiš več izvedeti o pravilu tretjin in zlatem rezu priporočam M. Freeman: Fotografov pogled (
http://www.bukla.si/?action=books&book_id=9180 )
- Zanima me ali hodiš v kakšno tako šolo ali si samouk? Objavi še kaj drugega, ne samo kužkov.