Daleč od tega, da bi bil kak ekspert, ene ducat porok je pa vseeno za mano. In ja, na prvi fleša skorajda nisem ugasnil, ker me je bilo strah, da bo brez tega tema

Na vseh ostalih pa je dan ugledal le v zelo redkih primerih, še najmanj pa v cerkvah, kjer je za moje pojme svetloba, če jo znaš videt, izvrstna. Kak svetlobno močan objektiv in si na konju. Ne znam pa brez fleša pofotkat poročne zabave, to pa priznam. Sem poskusil pa ni blo glih to, kar bi si želel. Tam pa ne enga ampak dva fleša, na stojalu, in gas med množico. Ma lahko tudi na bodyju konc koncev, daš na drugo zaveso, primerno dolg čas in se igraš ...
Glede širokega kota je pa tako - če si suveren pri uporabi, lahko šibaš tudi z 14mm na FF. Sam delam ogromno z 14-24 na FF med zabavo, ker sem dobesedno med svati na plesišču. Ampak morš pazit, da niso vsi jetiji na koncu, z ogromnimi glavami

Za začetek bo pa 17-ka na kropu kar ok. Je pa vseeno lepo v cerkvi situacijo poslikat na wiiiiiiideeeee, vsaj določene prizore. Oz. kot je dejal Robert Capa: “If your pictures aren’t good enough, you’re not close enough.”
Upam, da sem kaj pomagal.
Lp, sax