fotogram je napisal/-a:
Pakul je napisal/-a:
Ok, zanima me samo, koliko je po tvojem "vredna" celodnevna poroka? torej, da začenš s fotografiranjem priprav ob 8ih zjutraj, zaključiš pa fotkanje ob recimo 2:00 zjutraj? Koristen podatek bi tudi bil koliko porok si že naredil?
Ne vem,če sprašuješ mene ali Pola? Koliko porok sem v 25.letih naredil ne vem točnega števila - bi rekel precej, če sem skromen.
Koliko za celo poroko, odvisno ali se odločijo za fotoknjigo, album,...., (zahvale mladoporočencev podeljene na sami ohceti z dvema fotografijama so itak vedno vključene). Skratka od 800eur dalje.
In precej si jih naredil za 100€? Svaka čast. Jaz vem, da poroke za 100€ ne grem delat, očitno jih prevzamejo taki kot si ti. Kako deluješ pa ne vem. Sam vem, da je dela mnogo več kot pa samo dve uri na sami lokaciji. Zajeti je treba vse potne stroške, vsaj dvakrat se je potrebno dobiti z ženinom in nevesto, da se dobro spoznamo, torej da smo si domači, se vse zmenimo, ogled lokacije, priprave, polna doza stresa, amortizacija opreme,..za 100€..kar izvoli. Grem raje na izlet z družino. Je pa seveda, tudi veliko odvisno od samih rezultatov. Za marsikatere fotke, jaz nebi dal niti 80€ pa čeprav bi šlo za celodnevno poroko

Ne razumem pa mnogih uporabnikov, kaj je tako "smešnega", da se je treba norčevati, kar je možno razbrati med vrsticami? Kaj niste sposobni konstruktivne in odkrite debate? Sem mislil, da se je to na tem forumu preraslo že pred leti