Danes je 21 maj 2013, 11:48

Časovni pas: UTC + 1 ura

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Če še kdo dvomi, da je moj pes čistokrvni bosanski pastir
OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 18:23 
Odsoten
astrofizik
Uporabniški avatar

Kraj: pri Kopru, med kakiji
Slika

Na vrh

Naslov prispevka: Re: Če še kdo dvomi, da je moj pes čistokrvni bosanski pastir
OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 19:10 
Odsoten
napreduje v forumu

Kraj: Kransterdam
lanac! :D moraš narest posebno temo za fotke tvojega psa :P

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 19:13 
Odsoten
astrofizik
Uporabniški avatar

trenirka, lanac in ljubavni tepih! :)

Trenirko sem mu posodil jaz, ostalo je njegovo :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 19:54 
Odsoten
vstopil v forum

O, ti maš pa Tornjaka. Lepi psi.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 20:43 
Odsoten
vstopil v forum

:D :D :o :D :D

Najboljši post!!! :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 20:49 
Odsoten
astrofizik
Uporabniški avatar

:D

japs, tornjak je... pravi bosanac, zato se tudi tako oblači, sploh ko gre na volišče

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 12 dec 2011, 21:20 
Odsoten
Lahko že verjamete v nasvet
Uporabniški avatar

Ful hudo!!! To je ziher tvoja najboljša fora od takrat, ko si uno zgodbico lansiral, da ti je en tip sredi gozda ali na nekem travniku z nožem zagorzil in ti pobral foto opremo in katano.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 dec 2011, 13:30 
Odsoten
Svetovalec v resnih temah

Ha ha ha, ti ga pa pokneš :lol:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 dec 2011, 17:27 
Odsoten
Uporabniški avatar

Kraj: Črni bezdan
matr ponosen sem na remija, bil je težak primer, v zadnjih letih pa je uspel razvit smisel za humor, prepoznava sovražni govor, še malo pa bo začel zagovarjat kadilce in pravice romov.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 14 dec 2011, 10:31 
Odsoten
astrofizik
Uporabniški avatar

zmiki: pipo sem že kupil in si pridržujem pravico jo kadit tam, kjer nobenega ne motim ;)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 15 dec 2011, 17:45 
Odsoten

Kraj: MOJSTRANA
he..remi..z pipo jaz nikol nisem imel problemov..bolj z tistim, kar sem not basal...no..sem si zvest in so zato probleme imeli drugi..heeee..
drugače pa nora fotka..da ni volil za jankoviča?

ps.zej nas bodo ubil z maržami..poznam jankoviča že leta..kadarkoli grem v mercator, pravzaprav...sam v lokalnega moraš it, pa ti je takoj jasno..
in ja..kdorkoli je hodil po ameriki, je lahko uvidel, da je Bosna prestolnica kulture zanjo...v katerikoli obliki, v humornem nadrealizmu je pa itak svetovna že stoletja.. =D= :lol:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 dec 2011, 00:30 
Odsoten
Uporabniški avatar

soled je napisal/-a:
ps.zej nas bodo ubil z maržami..poznam jankoviča že leta..kadarkoli grem v mercator, pravzaprav...sam v lokalnega moraš it, pa ti je takoj jasno..
in ja..kdorkoli je hodil po ameriki, je lahko uvidel, da je Bosna prestolnica kulture zanjo...v katerikoli obliki, v humornem nadrealizmu je pa itak svetovna že stoletja.. =D= :lol:

Marže so visoke zato, ker imajo visoke stroške poslovanja, visoke stroške poslovanja pa imajo zaradi povsem zgrešenega in neučinkovitega poslovnega modela. Čez tri leta Mercatorja ne bo več, piši propalo.

Ne vem, po katerih delih ZDA si se potepal, ampak po tistih, kjer sem se jaz, se imel vedno občutek, da je žive kulture več kot kjerkoli na Balkanu. Ne zdaj zamenjevat 2000 let zgodovine s kulturo.

Za pozdrav v novo leto pa samo še kratka zgodovina samostojne Slovenije od userja z imenom dob na Financah. :mrgreen:

Citiram:
V državi so dovolj dolgo vladali komunisti in je tako bilo vsem jasno, da je treba nekaj spremeniti. Tako preprosto ni več šlo naprej. Na volitvah so zato ljudje izvolili komuniste.

Nekaj časa je šlo v redu, vendar so se stari problemi začeli ponavljati. Ljudje so se spraševali, kako zdaj to, saj smo volili komuniste, da nas popeljejo iz težav. Želeli smo si sprememb in smo izvolili komuniste.

Zato so še bolj odločno na naslednjih volitvah podprli komuniste. No, zdaj bo pa vse drugače, so si rekli. Toda stvari nekako niso šle v pravo smer. Vse je ostajalo isto, kljub temu, da so si želeli sprememb.

Na naslednjih volitvah so pokazali svojo odločnost in izvolili komuniste. Ni kaj, dežela zahteva spremembe in končno, zakaj jih ne bi dobila.

Ampak stvari so se zakomplicirale. Sprememb ni hotelo biti in vlada je padla.

Tedaj je v težkih razmerah stopil v ospredje bivši predsednik kučan in je volivcem sporočil: Zdaj je pa dovolj tega kaosa! Zdaj bomo mi stvari vzeli v roke!

Ljudje so to komaj dočakali. Strinjali so se z gospodom bivšim predsednikom, želeli so si sprememb, zato so na volitvah podprli bivšega predsednika in volili komuniste.

Potem pa so se že na začetku stvari začele zapletati. A gremo spet na predčasne volitve? So se spraševali tisti, ki zahtevajo spremembe, odločni v tem, da če pride do predčasnih volitev, da tokrat pa odločno volijo za komuniste.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 dec 2011, 01:33 
Odsoten
Uporabniški avatar

:lol: Ah klinc. Če bi lepo izvolili komuniste z 110% kot v starih dobrih časih, sploh ne bi bilo teh problemov s koalicijami. :go:

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 dec 2011, 03:03 
Prisoten

Firbec je napisal/-a:
:lol: Ah klinc. Če bi lepo izvolili komuniste z 110% kot v starih dobrih časih, sploh ne bi bilo teh problemov s koalicijami. :go:

ne, nikakor se ne strinjam!

"s" 110%

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 dec 2011, 08:20 
Odsoten
napreduje v forumu

Kraj: Kransterdam
Klukec je napisal/-a:
Firbec je napisal/-a:

ne, nikakor se ne strinjam!

"s" 110%

Hahahahaha :D za dobrojutro sm se fajn nasmejou :P :twisted:

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 17 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Časovni pas: UTC + 1 ura

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na: