bofot je napisal/-a:
Matjaž zakaj nisi ta članek napisal eno leto prej... v tem primeru bi te vsi podpirali...???????
Kje je bila konkurenca v pro razredu takrat? Ali nisem že takrat Canon ljudem govoril da čakam in želim več, predvsem "eos3" in kakšno drugo izboljšavo. Ali nismo šele takrat začeli ugotavljati, kako težavno je dobiti dober objektiv. Se spraševati kaj je to front/back focus.
No če je prav razumljen moj text potem samo želim, naj nam že končno dajo kaj nove tehnologije in predvsem poskrbijo za višjo kakovost. Tako pa japonci sedaj lepo skrbijo da še drugi konkurenti poberejo kar je za pobrati, potem pa se bo kolo s pogačo spet drugemu malo odprl. Večkrat smo se že pogovarjali, da se najbrž lepo marsikaj dogovorijo. Saj bi drugače ostala samo ena firma.
Pa niti ne vem, zakaj me bi morali podpirati. Oziroma v čemu podpirati. Lahko edino v tem, da podprete, da želite več kot samo delno evolucijo. Jaz sem zapisal "basen", "tezo" in o njem razpredal. Kaj je prav kaj ni ne vem. So samo moje želje a podkrepljene z nekaj dejstvi in ne pisanje v tri dni. Upam pa, da Juze tole čimprej prevede, da se tole moje priganjanja Canona na pravo mesto vsede.
In še najbolj zanimivo je to. Iz Canon se na ta članek sploh oglasil ni nihče, le dabete v smeri kaj bo na PMA in do sredine leta so šle naprej in vidim, da me ne bodo uslišali. Kar pomeni jaz "lajam", karavana gre dalje.
Še najbolj zanimivi so odzivi konkurence. Eni to zaslepljeno berejo kot negativno reklamo za Canon in hudo kritiko na njih. Alan celo na predstavništvih sprašuje "si videl kaj je Matjaž napisal". Kot da bi ne vem kaj bilo. Zanimivo, da je danes prišla ponudba od konkurence. In to tiste, ki mi je pred leti zamerila, ko sem zapisal, da so v rahlem tehnološkem zaostanku.
Pač moje mišljenje in želja po več. In liderju je to treba reči. Zdaj pa kaj nimam prav ali je dvoumno zapisano pa povejte.
Matjaž
P.S.
Eden še sprašuje zakaj kupim takoj ko roba pride, ko pa sam razlagam, da se prve robe nikoli ne kupi. Pač imam v foto to protekcijo, da slabo robo enostavno vrnem in ni nobenih ugovarjanj. Že pri računalnikih, če ne kupim preko veze in programih si tega ne dovolim. Kaj šele za kakšno drugo robo.