le samo je napisal/-a:
Ha ha ha, E-fotografija se torej ni premaknila niti za centimeter, odkar sem nazadnje pred par leti še tule sodeloval. Škoda!
Mislim, da sem z mojim stavkom vse povedal. Samoreklama? Komu? Vam?

Namesto, da bi slišal: "O Samo, a imaš kakšen nasvet za nas, kako je fotografirati po svetu, kako je predavati po svetu, kako je imeti delavnice po svetu, kakšne so poroke in ljudje po svetu..." Doživim klasični slovenceljski: "Kdo pa si ti? Zgini!"

Kaj bo pa Matjaž naredil, je njegova stvar.
Glede cen sprašujete a ne:
1. nobena poroka ni "simpe", gre za enega najpomembnejših trenutkov v življenju, kar se večina amaterskih pa tudi profesionalnih fotografov ne zaveda,
2. ni problem koliko računat, problem je le koliko bo kdo plačal.
Fajn se imejte in uživajte!
Samo
Recimo da mi je približno jasno kako pomembna je poroka in kako pomembno je kdo to fotografira. Prav zato ker menim da fotografiranje porok ni tako enostavno kot se mogoče komu zdi, te zadeve raje prepuščam profesionalcem kot si ti. Recimo tudi da so mi tvoji izdelki všeč, ni mi pa všeč tvoj odnos (govorim izključno na forumu, osebno te ne poznam). Deluješ precej arogantno, kot da si že zajel vse fotografsko znanje tega sveta in da bi te morali kar vsi poznati. Da si lahko vsi štejemo v čast da se oglasiš po več letih na forumu s stavkom, ki nič ne pove, dodaš svoj podpis, povezavo do svoje spletne strani in pričakuješ, da boš s svojim prispevkom privabil trumo ljudi, ki te bodo spraševali kako je po svetu? Mogoče se slovenceljsko počutiš sam. Nihče ti ni rekel izgini, še nikoli se nikogar ni podilo ki je dal kakšen nasvet, koga kaj naučil, mogoče podal samo nek komentar... Pri tebi tega ni bilo, si pa povedal da si profesionalni poročni fotograf in cinično dodal da uživaš ob prebiranju te teme. Fajn, ampak zakaj pa ne poveš kako stvari potekajo, kot uspešen profesionalni fotograf bi bil zelo kredibilen. Samo ugibam, ampak mogoče je težava v tem, da ti te zadeve predavaš po svetu in in jih ne želiš brezplačno deliti s tistimi ki se tega šele učijo. Zanimivo pa da sam nimaš problema z brezplačnim reklamiranjem... Verjetno je to razlog da matjaž običajno ne mara oglaševanja na njegovem portalu, tisti ki to počnejo pa za to storitev tudi plačajo. Kako se bo odločil, če bo sploh te zadeve bral, pa je popolnoma njegova odločitev in zame tudi popolnoma nepomembna.