* *
Danes je 18 sep 2019, 00:21

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: PS CC 2015 mi odpira JPG datoteke kot bi imel ISO 50000
OdgovorObjavljeno: 20 avg 2016, 21:46 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 14 feb 2007, 14:31
Prispevkov: 114
Kraj: Slovenska Bistrica
Ne vem če sem po pomoti kje kaj kliknil, ampak Photoshop mi prikazuje fotke JPG preostrene in z zelo veliko šuma (zrnatost). To se mi prikazuje ko fotko odprem, ko pa jo povečam na 33,33% pa vse to izgine, fotografijo pa takrat prikazuje tak kot je treba brez napak. Ker na povečavi 33,33% ne morem delati, saj so datoteke zelo velike me vse tiste napake v osnovnem pogledu zelo motijo in bi resnično prosil če mi lahko kdo pove, kako naj to popravim. Camera RAW mi dela kot je treba, brez napak, samo v PS je problem. Mislim da se je začelo takrat ko se mi je zrušil grafični gonilnik, takrat se mi je pokazalo še to obvestilo display driver stopped responding and has recovered..., mislim da je še nei Kernel mode driver zraven pisalo. V glavnem, jeba....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS CC 2015 mi odpira JPG datoteke kot bi imel ISO 50000
OdgovorObjavljeno: 21 avg 2016, 14:47 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 17 dec 2004, 21:17
Prispevkov: 440
Kraj: Maribor
Prvo kar lahko narediš je, da resetiraš PS. Ob kliku na ikono PS na namizju sočasno pritisni tipke Shift-Ctrl in Alt, nato potrdi izbiro v pojavnem oknu.
Ker imam hiter PC (SSD) sem moral resetiranje večkrat ponoviti, da sem zadel pravi trenutek.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS CC 2015 mi odpira JPG datoteke kot bi imel ISO 50000
OdgovorObjavljeno: 21 avg 2016, 16:01 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 14 feb 2007, 14:31
Prispevkov: 114
Kraj: Slovenska Bistrica
Zgleda da tudi ob resetiranju neki podatki ostanejo shranjeni, tak da mi ni ostalo druga kot da formatiram cel računalnik. Sem pa malo forume prečekiral in videl da je imelo kar dost folka to težavo da se jim je gonilnik zrušil ravno med uporabo PS-a. In ja, ker nimam živcev in ne časa iskat vzroka takih napak, mislim da je formatiranje najboljši način da se to reši :)


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group