NK je napisal/-a:
Pa ljudje vi niste normalni. Pa dejte si dopovedat da denar porabim za kaj drugega kot samo za fotografijo saj nisem milijonar. Pa ravno danes sem moral sončna očala zamenjati, pa 2TB zunanji disk je prišel, pa Protective Cover za SGS4.. Bo ceneje ča začnem "zelene papirčke" okoli razdajat.
Matjaž lahko daš 10 slik na forum pa bom vseeno pirata špilal. happy now? Sorry, lahko mi za r.d. kupiš en plačljiv program, ki ga ne bom znaj uporabljat. Lahko dam pa jaz tebi za r.d. en pok piratskih CD-jev da se izenačiva ane?
Daleč od tega, da bi bil reven, ampak za takšne stvari trenutno ne mislim zapravljat. Brez skrbi, stroškov nikoli ne manjka.
sepravi Gimp in LightZone. Bom z jutrišnjimi slikami iz izleta kaj poskusil sčarat, pa da vidimo.
Cena SGS4 je? Ja, saj vem nisi cool, če ne prenašaš res dobrega telefona po svetu. Verjetno bi lahko kupil Lightroom pa še soliden telefon za takšen denar. Pa zakaj en učenec OŠ (da ne napišem kaj bolj primernega) sploh potrebuje tak telefon? Facebook pa igrice?

Mislim, da ti najbolj manjka nekaj, kar se ne da kupiti niti ukrasti - manir in spoštovanja. In ne skrbi fantič, imam "life".