* *
Danes je 15 jan 2021, 15:44

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Vtičniki za 32 bitni na 64 bitnem Photoshopu CS5
OdgovorObjavljeno: 14 feb 2012, 10:46 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 08 jun 2006, 08:29
Prispevkov: 225
Kako naj bi tole izgledalo. Potek obdelave pa to...
Če imam vtičnik samo za 32 bitni photoshop, delam pa na 64 bitnem. Moram potem odpirat 32 bitno verzijo al kaj? Pa potem nazaj pa naprej pa nazaj... :roll:

Hvala.
LP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Vtičniki za 32 bitni na 64 bitnem Photoshopu CS5
OdgovorObjavljeno: 14 feb 2012, 12:53 
Odsoten
Svetovalec v resnih temah
Uporabniški avatar

Pridružen: 24 jun 2004, 11:36
Prispevkov: 3786
Kraj: Maribor
?
32 bi naj delali v 64
64 pa v 32 ne delajo

Šel šele sedaj pogledat, da pa res je PS 64 bitni 12.0.4 x64...


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group