* *
Danes je 25 jan 2021, 14:38

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 19 jan 2012, 15:08 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 05 nov 2007, 16:15
Prispevkov: 57
Ali kdo uporablja zgoraj omenjeni program in kakšni so vtisi. Meni osebno je program vrhunski, manjka zgolj navadni Clone Tool.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 06:45 
Odsoten
Lahko že verjamete v nasvet
Uporabniški avatar

Pridružen: 30 nov 2004, 12:04
Prispevkov: 1223
Kraj: Gorenjska
Jaz ga uporabljam. Se strinjam s tabo, je vrhunski! Le malce počasen je.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 07:56 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 08 jun 2004, 21:27
Prispevkov: 207
Kraj: celje
Se strinjam, odličen - počasen, zato imam kot prvo stopnjo Lightroom, vse kar je dobrega pa nato preko NC (seveda ne iz Lightrooma, ampak direkt). Za sam pregled in manjše stvari pa je lightroom odličen zame.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 09:13 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 30 sep 2009, 12:03
Prispevkov: 16
glede počasnosti.... Imam Panasonic-a G1 in Oly-a E-PL1, oba 12mpix, praktično isti senzor...Panasonicove RAW fajle procesira 3x hitreje ( odpiranje že modificare slike v development modulu)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 10:54 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 05 nov 2007, 16:15
Prispevkov: 57
Tale 2.3 verzija (64 bitna) dela hitreje (vsaj moj občutek). Je pa res,d a sem v kratkem nabavil novo mašino. Ali je komu uspelo pri 2.3 verziji naložiti Nik Color Efex 3 plugin-e?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 13:48 
Odsoten
Lahko že verjamete v nasvet

Pridružen: 20 nov 2008, 22:34
Prispevkov: 1526
Imam verzijo 2.2.4, pa update nič ne najde.

Je treba 2.3 na novo inštalirat, pa prej staro dol, al se prek naloži sama od sebe?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 14:06 
Odsoten
napreduje v forumu

Pridružen: 17 okt 2010, 14:56
Prispevkov: 505
emol je napisal/-a:
Ali je komu uspelo pri 2.3 verziji naložiti Nik Color Efex 3 plugin-e?

O kompatibilnosti Color Efex 3 in 4 ..... http://nikonrumors.com/2011/12/24/compa ... -2-8.aspx/


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 15:34 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 05 nov 2007, 16:15
Prispevkov: 57
urosm je napisal/-a:
Imam verzijo 2.2.4, pa update nič ne najde.

Je treba 2.3 na novo inštalirat, pa prej staro dol, al se prek naloži sama od sebe?


Mislim, da bo treba na novo instalirati.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 20 jan 2012, 16:11 
Odsoten
napreduje v forumu

Pridružen: 17 okt 2010, 14:56
Prispevkov: 505
urosm je napisal/-a:
Imam verzijo 2.2.4, pa update nič ne najde.

Je treba 2.3 na novo inštalirat, pa prej staro dol, al se prek naloži sama od sebe?

Razlog?

2.2.4 deluje pod 64-bitnim operacijskim sistemom kot 32-bitna aplikacija, 2.3.0 pa kot 64-bitna.

Tako sta po defaultu inštalirana kot dva programa v ločenih direktorijih, enkrat med 32 in drugič med 64 bitnimi aplikacijami.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Capture NX2
OdgovorObjavljeno: 21 jan 2012, 13:01 
Odsoten
Lahko že verjamete v nasvet

Pridružen: 20 nov 2008, 22:34
Prispevkov: 1526
Madonca, zadeva je postala uporabno hitra ... =D=


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group