* *
Danes je 15 jan 2021, 15:30

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1 prispevek ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Cache za Photoshop, Bridge in Premiere
OdgovorObjavljeno: 10 dec 2011, 18:03 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 08 jun 2006, 08:29
Prispevkov: 225
Na sistemskem disku imam mape kamor mi ti programi shranjujejo svoje "Cache". Ker se je tega nabralo 150GB, bi rad stvari počistil. Je to varno? Ali bo pobrisalo tudi vse spremembe iz ACR, še aktivne projekte iz Premiera...?

Hvala in LP


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 1 prispevek ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group