* *
Danes je 06 mar 2021, 06:26

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 06 maj 2010, 18:02 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 16 apr 2007, 22:25
Prispevkov: 130
Kraj: Solkan
Ko odprem bilo katero sliko v PS imam vsa orodja na razpolago lahko si jih tudi izberem
vendar kurzor je samo ROKICA in nič ne dela.
ZAKAAAJ

Za hitre odgovore in rešitev plačam pivo

Marko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 06 maj 2010, 18:18 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 07 jan 2006, 01:27
Prispevkov: 312
Pri meni se je zgodilo isto. Po rebootu orodja sicer lahko spreminjam, ampak clone tool recimo ne dela. Hecno je, da 64-bitna verzija pa dela. In cs5 tudi =)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 06 maj 2010, 18:22 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 16 apr 2007, 22:25
Prispevkov: 130
Kraj: Solkan
Jaz sem rebootu ze 5x. Interesantno, PS3 in PS2 delata enako narobe


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 06 maj 2010, 18:24 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 07 jan 2006, 01:27
Prispevkov: 312
No saj.. pri meni se je to dogajalo in se dogaja v cs4. Kot rečeno 64-bitni cs4 in obe cs5 verziji delajo bp.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 07 maj 2010, 12:17 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 16 apr 2007, 22:25
Prispevkov: 130
Kraj: Solkan
Mogoče sem najdu odgovor:
Če pred zagonom PS odprem YOUTUBE potem orodna vrstica in ukazi ne delajo več.
Rešitev: zapret orodno vrstico, zagnat na novo računalnik in potem dela.
](*,) :drinker:

Moram še večkrat ponovit da potrdim tezo. Zaenkrat se mi je to ponovilo 4x v 1 uri


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 16 maj 2010, 01:08 
Odsoten
vstopil v forum

Pridružen: 14 sep 2009, 23:57
Prispevkov: 109
meni tudi zadnje case cs5 obcasno dela probleme z clone toolom-klonira mi cisto drug del in ne tistega ki oznacim...enake probleme sem imel tudi pri cs4 in cs3


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: PS3 Pomooooč - hitro
OdgovorObjavljeno: 19 maj 2010, 06:18 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 20 maj 2004, 22:36
Prispevkov: 70
viid je napisal/-a:
Ko odprem bilo katero sliko v PS imam vsa orodja na razpolago lahko si jih tudi izberem
vendar kurzor je samo ROKICA in nič ne dela.
ZAKAAAJ

Za hitre odgovore in rešitev plačam pivo

Marko


Pritisni na "space" tipko. Ta ti vrne kurzor nazaj


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 7 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group