* *
Danes je 06 mar 2021, 05:35

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Problemi z PS CS4 actions
OdgovorObjavljeno: 10 feb 2010, 12:35 
Odsoten
Pristopni član

Pridružen: 13 jan 2008, 08:46
Prispevkov: 50
Kraj: LJ
Zivjo!

Problem je nasledn, pri CS3 ni bilo nikakršnih problemov pri izdelavi recimo watermarka. se pravi v actions se mi je posnel novo nastali layer ter brush(wattermark), sedaj mi pa v CS4ki samo posname novi layer brusha pa ne posname, kakor sem opazil ostale detajle vse posname.
Tako zgleda http://www.shrani.si/f/5/12M/2QnSmmR9/podpis.jpg

Se pravi v actions naredim nov set, pol new action in zacnem snemat

kaka ideja? [-o<

ps: tisto ka pise move current layer je samo pomaknjen brush(wattermark) na ustrezno mesto (pri snemanju in ponovitvi postopka je bla uporabljena ista fotka)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problemi z PS CS4 actions
OdgovorObjavljeno: 04 mar 2010, 08:51 
Odsoten
Svetovalec v resnih temah
Uporabniški avatar

Pridružen: 24 jun 2004, 11:36
Prispevkov: 3786
Kraj: Maribor
Si že poskusil skopirat staro akcijo iz CS3 v CS4?


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 2 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group