agubic je napisal/-a:
OK,no,takole.Nergam ali ne,predvsem opozarjam in povem svoje mnenje.Konkretno.....imamo stoječe in tekoče vode-jezera v tej kategoriji niso omenjena-
(reke,potoki,morja).Tako,da me zanima ,kako je s to zadevo.Če se pa motim,pa vzamem nazaj....in pa lep dan želim,
Andrej
Andrej, na tvoje zapise kot nerganje sem se oglasil ne iz mojih osebnih nestrinjanje, ampak ker imaš na razpolago posebno temo za mnenja, v dve pa si začel, "sem že rekel".
Eni fotografijo žal vzamete kot tehniko in ekzaktnost i ne kot izrazno vrednost. Če ne piše poleg reke, morja, potoki, še jezera (je del reke, kako naj vemo da slika nekje iz morja ni jezero), slapovi (so lahko del reke in potoka), tolmuni (del morja, rek, potokov), je že konec umetniškega navdiha.
Eni bi najbrž radi da je zadaj spet nekdo namesto ocenjevalcev, ki bi po koncu oddaje slik metal ven slike in se potem zopet po forumu pregovarjal, zakaj pa moja je ven šla!
Sam lepo spremljam, kaj koga moti in mnenja. Za portret v prostoru sem se tudi sam oglasil, da je pa to bila tema s kar dosti fotkami ki so tudi zame mimo. Ampak sredi leta, ne bom dal ocene samo od komisije, saj ne bi bilo fer za nazaj.
Je pa tako, da smo si ljudje različni in z mnogimi mnenji in prav je tako! Le da eden kolo vodi. In kot vidim, bo še najbolje za drugo leto, da se slike lahko samo komentira, ocenjuje pa samo komisija. Razen če ne bo drugega predloga. Pa se bo najbrž spet kdo našel, da to pa ni to! Jaz iz vseh teh let foruma in galerije še prekleto dobro vem, kaj so drugačna mnenja in kako so nekateri užaljeni, če ni po njihovo. Nimamo vsi iste glave in prav to je Ok, da gre razvoj in novosti naprej.
Upam pa, da ko se bo začelo s komentiranjem fotk iz natečaja, da pridete tako sodelovat kot poslušat in se vsi skupaj učit in nadgrajevat.
Matjaž