Jang je napisal/-a:
matjaz je napisal/-a:
Jang je napisal/-a:
Menim, da bi to koristilo vsej galeriji in avtorjem, ki so/ smo padli pod en tak monoten način delovanja galerije.
Portal rabi eno svežino, FL tekma jo je prinesla !
lp Jang
Bo treba si zmislit nekaj drugačnega, bolj enostavnega.Fino pa, da se malo brcne in da se o tem spet razmišlja, začne delovat.
Matjaž
Simpl k burek......
- odpreš tekmo FL
- razpišeš termine in teme ( malo pokukaj nazaj kaj vse smo se razpisali, ko si želel menja za novo tekmo )
- potem pa daš svojim natečajnikom URL dostop in naj oni ocenijo / točkujejo fotkeTo možnost daš nprm 50 osebam , ki fotke ocenijo 1-10 !
Tako ubiješ štiri 4 muhe na en mah :
1 muha ; Tečajniki še ne poznajo galerijskih avtorjev in bi (mogoče) bili nepristranski
2 muha ; Tečajniki so še zagnani in imajo motiv, da bi resno pristopili k zadevi
3 muha ; Tečajniki se lahko iz navodil glede točkovanja marsikaj naučijo !
4 muha ; Glede na rezultat glasovanja tečajnikov takoj vidiš, kaj moraš na tečaju spremenit
Eto
Lp Jang
Jaz imam en sam pomislek. Tečajniki so večinoma začetniki, kar pomeni, da še nimajo razvitega okusa (ne da ga nimajo, samo ni še razvit), tako da bi zadeva zelo verjetno šla v smer rožic in sončnih zahodov - s tem ni nič narobe, če je to smer, v katero naj bi šel izbor, ampak se mi zdi, da je bil zastavljen bolj v izrazni smeri kot v smeri "Ooooh, lepo".
(In ne, ne speljujem vode na svoj mlin, jaz v tem natečaju nikdar nisem sodeloval, pa tudi verjetno nikdar ne bom, ker sem čisto premalo univerzalen za tak razpon motivov.)