* *
Danes je 25 maj 2020, 17:36

Časovni pas: UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Problem s kartico
OdgovorObjavljeno: 21 maj 2010, 18:07 
Odsoten
napreduje v forumu
Uporabniški avatar

Pridružen: 30 maj 2009, 22:47
Prispevkov: 680
Kraj: Novo mesto
Zdravo.

evo zadnjič sem nafilal kartico s slikami...prišel domov, kopiral slike s kartice...nato pa kartico formatiral.
danes prižgem fotkič, in mi napiše da je kartica pač prazna, a da lahko na 8gb spravim 173, ko mi normalno napiše 1300+ slik...:S
če spremenim kvaliteto slik ali velikost, se številka ne spremeni...
enako je, če premaknem iz CF na SD kartico...se številka ne spremeni...

gdo ve kaj bi blo? še nikoli se mi ni zgodilo,pa vedno delam po enakem postopku... :?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem s kartico
OdgovorObjavljeno: 21 maj 2010, 18:19 
Odsoten
Svetovalec v resnih temah

Pridružen: 10 apr 2004, 13:35
Prispevkov: 2669
odklopi RAW :?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem s kartico
OdgovorObjavljeno: 21 maj 2010, 18:25 
Odsoten
napreduje v forumu
Uporabniški avatar

Pridružen: 30 maj 2009, 22:47
Prispevkov: 680
Kraj: Novo mesto
nevermind...ni bil raw ne nič...

173 mi je pisalo...pa sem formatiral kartico in na računalniku in na aparatu pa nič...potlej sem pa pošklocal teh 173 slik...pa mi je vrglo nov file na kartico...in čudežno napisalo 1364 slik prostora... :evil: :roll:
in zdaj ko sem foramatiral še ekrat dela normalno... :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem s kartico
OdgovorObjavljeno: 21 maj 2010, 19:41 
Odsoten
urednik e-Fotografija.hr

Pridružen: 06 okt 2006, 08:11
Prispevkov: 923
Kraj: Zagreb
vindoze surprize


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Problem s kartico
OdgovorObjavljeno: 02 jun 2010, 21:18 
Odsoten
Lahko že verjamete v nasvet

Pridružen: 01 apr 2004, 22:33
Prispevkov: 1325
Kraj: Ljubljana
Photox je napisal/-a:
...potlej sem pa pošklocal teh 173 slik...pa mi je vrglo nov file na kartico...in čudežno napisalo 1364 slik prostora... :evil: :roll:
in zdaj ko sem foramatiral še ekrat dela normalno... :D


Poglej navodila... Mislim, da moraš ročno potrditi na aparatu in potem dela naprej: za naslednjih pa poglej nastavitev kako beleži fotke in primerno spremeni...


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 5 prispevkov ] 

Časovni pas: UTC + 1 ura


Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group