blur je napisal/-a:
MatejGG je napisal/-a:
Mehovka: če slučajno veš, koliko bo D300fx stal
najprej se nauči brat kaj piše. mehovko sem vprašal koliko MISLI da bo stal in nikjer ni bilo napisano da kdo kaj ve koliko bo stal.
vse je ugibanje.

Domnevam, da bo nekje v cenovnem rangu današnjega d300 ali pa še nižje, močno odvisno od tega, kaj bo pripravil rdeči, kaj bodo dali ven modri, ki so po moje zaradi velikosti tipala in temu prilagojenega lečovja v slepi ulici, reši jih je to, da uredijo šum in se v profi razredu obrnejo na športne fotografe, časopisne fotoreporterje in podobne, kajti zaradi x2 crop faktorja je vsekakor prednost, da ima lahko nekdo lečovje z velikim dosegom in zaslonko 2 ali 2.8, pri tem pa zadeva nima mer canonovega 400 2.8 ali boga ne daj 600.
Vprašanje je tudi, koliko je v fotografijo pripravljeni vložiti sony in kaj bo postoril pentax. Prepričan sem, da od omenjenih petih akterjev digi fotografije čez 10 ali že 5 let vsaj enega ne bo več višje kot v najbolj osnovnem dslr razredu, če sploh, boj pa se bo vsaj delno preselil v srednji razred.
In vprašanje je, če ne bomo čez 10 let vsi fotkali samo še z nekakšnimi hibridi med fotoaparati in kamero. kwa sem vizionar, an???