mrakvid,
pa še nekaj je če pogledam še z negativne plati pod temo "Odebeljeni".
Interesi fotografov ali fotografinj v galeriji je "čutiti v zraku". So različni. Eni, kot ti praviš s pomočjo komentarjev ali fotografij, ki jih objavljajo, se učijo, rastejo.
Drugi pridobivajo svoj rejting gledanosti ali če sem nekoliko cinična "svojih pet minut slave". Za te praviš ti, da krepijo svoj ego. Pa zadnja moja fotka govori o tem.
http://www.e-fotografija.com/galerija/g ... 31&sortby=Če sem pa še malo cinična, pa bi rekla še, da tretji imajo svojo računico zadaj .... npr. tako se glasi naslov fotografije preračunljivcev: "Jaz fotografiram ohceti!" V opisu pa napišejo: "Ohcet je beseda, doma iz Krasa. V Ljubljani pa se reče poroka." Sporočilo pa je zelo čustveno ... tako nekako .... nevesta v razkošno dolgi beli obleki ... pa še in še....
Ampak, kaj je poanta tega, vsak izmed nas, lahko kdaj pa kdaj zavije malček v ono smer, malček v to smer. Ker smo vsi krvavi pod kožo.
Kaj gre pa meni na živce?
Gladenje in božanje drug drugega. Tako nastane skupina skoraj hermetično zaprta. V tej skupni, se ponavadi pojavi poglavar. In tihi dogovor se glasi: "Jaz tebi, ti meni!?"
O, ne, ne te posesivnosti pa jaz ne želim!
Ivana