Dobro archer ni bil ravno komentator za vzgled, zato je saxy skočil v luft. (mal tudi upravičeno)
par primerov neumnih/žaljivih komentarjev:
objavljeno dne 17.7.2013 ob 08:22:31
Kaj je to maska za srečanje swingerjev? ne vem tud, če jebil sam pust oziroma kako privat srečanje mi ta slika kot taka ne potegne ne zaradi tehnične izvedbe ampak zaradi samega motiva.
pod tole fotko od yurkota:
http://www.e-fotografija.com/galerija/gallery_bigpic.php?id=150055&limit=0http://www.e-fotografija.com/galerija/gallery_bigpic.php?id=150034&limit=0Pa spet žaljenje pod fotko:
objavljeno dne 19.7.2013 ob 20:02:28
"strogozaupno" kar se tiče tvojega komentarja, nimaš pojma glede ocenjevanja karakterjev na podlagi fotografije. Mogoč imaš sam, malo osebnostno samopodobo in si prelen za to, da bi sam naredil nekaj za sebe. Oziroma ne sprejemaš dejstva, da ima vsak človek svoj osebni jaz in zaradi tega smo ljudje zanimivi ker smo si različni! Obsojati druge na podlagi osebnega sampomilovanja in lastnih frustracij je pa bedno ter samopomilovanja vredno! OK potem , ko sem popluval tvoj idijotski komentar, ki ga osebi v obraz nikoli nebi upal izreči se bom prestavil na tehnično področje same slike.
Prav tako se strinjam, da bi tale slika bila veliko lepša ob jutranjem oziroma večernem času kjer bi bile barve veliko izrazitejše prav tako pa bila ostrina boljša. Če bi bila slika posneta v RAW modu bi bila prav tako lahko verjetno bolje obdelana. Ampak ker sam vidim neko zgodbo ter veliko vloženega truda v izpeljavo te fotografije jo ocenjujem z 9-ko. In predlagam za atelje.
strogozaupno: DON,T BE A HATER! And much more don,t be envy MF!

Pa še ena:
objavljeno dne 20.7.2013 ob 07:21:19
Vprašanje Robert. Ali bi takšno fotko obesil na steno stanovanja, hiše in nato odgovrajal vsake toliko časa na vprašanja obiskovalcev: " alo bolan kako nisi mogo ,da napraviš bolju sliku? jebo te tvoj aparat a ti njega!" OK mogoč se ne sučema v istem krogu ljudi ampak , če gledam vse druge aspekte poleg umetniškega ni to to! Tudi pri ljudeh, ki se z kolesarstvom ukvarjajo že oh in sploh let nisem nikoli opazil umetniške fotke posnete na tak način, črno bele ja tak, da moje mnenje fotka za 0.0-0-0-0-0-9% svetovne populacije.
Verjamem da je čas dragocen, ampak ponavljajoči se znaki res niso konstruktiven komentar!
Kaki ponavljajoči se znaki! God them it!

Pa pametovanje ostalim ...
http://www.e-fotografija.com/galerija/g ... 74&limit=0avtor: antonz
objavljeno dne 19.7.2013 ob 15:54:38
c/p andyz, obakrat ... če človek ne pozna osnovnih pravil kompozicije, je boljše da je niti ne omenja ... da
avtor: J.S.Archer
objavljeno dne 19.7.2013 ob 20:24:26
antonz teb je kompozicisko všeč meni ni in sedaj mi vsiljuješ svoje prepričanje in znanje kateremu bi se moral podrediti tako kot oblasti v Kitajski, S.Koreji, Z.D.A! Poleg tega me še žališ, da ne poznam osnovnih pravil kompozicije. Mogoče ne poznam osnovnih poz, ki pašejo tvojem partnerju/ partnerki! LOL Tako, da lepo prosim zadrži se nekonstruktivnih komentarjev! Zmeraj bom podal svoje osebno mnenje tudi, če ni podkovano z 20 let fotografije in izkušenj! Got that?
avtor: antonz
objavljeno dne 20.7.2013 ob 00:22:48
prečitaj si kaj o kompoziciji, ni samo fotografska, je dosti starejša zadeva ki se verjetno začne že s predjamskimi slikarijami ... pa tudi kaj fotogragfske literature ti ne bi škodilo, saj potem ne bi klatil neumnosti " o ISO sfaljeni" fotki in bi uporabil vsaj pravi izraz nastavitve fotografske beline in temperaure ... iz tvojega pisanja ni razvidno tvoje poznavanje tematike, mogoče je pa to tvoj namen

avtor: J.S.Archer
objavljeno dne 20.7.2013 ob 08:15:07
J.S: "Izvini bolan ako ikako može?" Vse en mislim, da je tukaj ISO nastavljen previsoko! Glede čitanja! Itak, da si bom prebral z časoma vse kar mi bo pod roke pršlo sem radovedne narave ampak ker sem nov v tem ne mislim delat doktorata in se v enem leu vsega nadudlat! Kljub temu bom podajal svoje "neodorasle, otročje, nestrokovne komentarje" in nato raziskoval odgovore in se spraševal: "hmm kaj pa če imajo prav?"

Pa nima nekega spoštovanja do modelov:
objavljeno dne 21.7.2013 ob 07:27:05
Od slik v celotni seriji mi je ta najslabša pa ne zaradi modela in tako jo ocenim z najnižjo oceno!Kljub temu, da je portret zajet tako kot si ga sam predstavljam, da bi moral biti! Ampak mislim, da je tukaj modelu storjena krivica zakaj pa nebom razglabljal! NE

Avtor ne želi ocene, sam a je treba podrekat vse?
objavljeno dne 26.7.2013 ob 01:40:05
Da ne bom žaljiv! Totalno dolgočasno. Mislim, da bi avtorju uspelo v 15 minutah slikanja mene na bobnih udejanjiti veliko lepše ter zanimivejše fotografije. Ampak kaj pa jaz vem sej sem samo zelenec, ki po mnenju nekaterih na tem forumu nebi smel izražati svojih občutkov ob ogledu fotografij. NE in najslabša ocena, če bi ocenjevaje bilo možno. Tako pač sam čutim ob ogledu dotične fotografije. In za tiste, ki jim grem v nos! Navedek: "avtor je pripravljen sprejeti vsako kritiko, tako pohvalo kot tudi grajo."

Ne da se mi več iskat ... pa nekaj je še bilo na tematiko kajenja, ker on sovraži kajenje je fotka avtomatsko poden od podna ... wtf...???
Tako da si tudi archer več kot upravičeno zasluži da ga kdo okara.