SJan je napisal/-a:
Eh ja... mam razmerje 7,6 pa načeloma napišem kar mislim - in me čisto nič več ne mika si to razmerje povečevat; če napišeš, kaj si o fotografijah misliš, zraven kdaj pa kdaj prilepiš še realno oceno, se bo tu gor hitro našel kdo ki ti bo povedal, da se to tukaj pač ne dela tako. Fotki, ki ima ohinsploh visoko povprečje pač ne greš zbijat ocen, ne? Pa začetnikom ( ki jim piše, da jih kritika ne ubije), tudi ne daš iskrene kritike. Ja kako bi se pa počutil, če bi sam dobil kritiko nazaj?
V glavnem, imet razmerje 10 na račun samih pozitivnih in pohvalnih komentarjev je bolj samo sebi namen; če se že spraviš komentirat, piši tako kot misliš in ne tako, da boš dobil največ feedbacka. Bodi pa pripravljen, da jih hitro dobiš po glavi.
Pišem tisto, kar mislim. Iskreno. Je pa res, da dosti raje napišem pozitiven komentar kot negativnega. Sem nekajkrat poskusil z bolj ostrimi kritikami pa se mi je na koncu vedno zazdelo, da pretiravam. Konec koncev, kdo pa sem, da bom sodil o drugih? Nimam ne znanja, ne kilometrine, da bi to upravičil.
Kar se tiče komentarjev nenep pa kapo dol. Tudi če bi imela le pol komentarja na oddano fotko - na tem nivoju kot ona komentira in toliko truda kot vloži v vsak posamezen komentar, je vredno vsake pohvale. Svaka čast, bi rekli čez mejo