e-Fotografija / FORUM
http://www.e-fotografija.com/forum/

stare sigme in rechip
http://www.e-fotografija.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2973
Stran 1 od 1

Avtor:  REMI` [ 15 nov 2004, 09:50 ]
Naslov prispevka:  stare sigme in rechip

Sem nasel enega ki kar poceni prodaja eno sigmico 28 mm F1.8.
Vceraj smo na sejmu rabljene robe v grazu nasli sigmino ribico za 300 eur..
ampak pri obeh se je pojavil klasicni error 99. Kaj se v takih primerih naredi? Sigma se vedno omogoca zastonj rechipanje? Kam pa je sploh treba v takem primeru poslat?

Avtor:  Bine [ 15 nov 2004, 10:03 ]
Naslov prispevka: 

Kontaktiraj Jureta (JureJ).

Avtor:  Andlb [ 15 nov 2004, 10:27 ]
Naslov prispevka: 

No ja...Jaz cakam ze vec kot 14 dni na en odgovor pri njemu.. Upam da se pride kaj pogledat na e-foto. :dontknow:

Avtor:  Tocko [ 15 nov 2004, 10:28 ]
Naslov prispevka: 

Moje sigme 70-300 APO se ne da več rechipat. (ni čipov sploh). Stara je 4 leta.

Kot je rekel že Bine, Jure bo pravi naslov za tvoje vprašanje.

Avtor:  ÄŚrt [ 15 nov 2004, 12:28 ]
Naslov prispevka: 

Meni so rechipali 170-500 in ni bilo problema, razen dolgotrajnosti vsega. Če imajo čip na zalogi, gre pa hitro.

Meni je (po Juretovem nasvetu) delalo tudi na starem čipu, ampak le, če sem imel blendo popolnoma odprto. Torej slikanje na Av programu.


Črt

Stran 1 od 1 Časovni pas: UTC + 1 ura
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/