Članek s strani E-Fotografija.com

Novice
Canon S3 IS in serija A420/430/530/540/700
By Canon Adria d.o.o.
Feb 21, 2006, 12:02

Canonove novosti PowerShot

 

Kompaktni prvak v povečevanju

 

 

PowerShot S3 IS je najnovejši model iz serije PowerShot S, ki uporabnikom prinaša 12-kratno optično povečavo, ločljivost 6,0 milijona točk, priznano Canonovo tehnologijo Image Stabilizer in video funkcionalnost, ki se lahko kosa z namenskimi video kamerami.

 

Z novo prevleko je kompaktni PowerShot S3 IS odgovor na potrebe naprednih fotografov. V primerjavi s predhodnikom prinaša več izboljšav, kot so povečana občutljivost senzorja (od ISO 80 do ISO 800), večji, 2,0-palčni zaslon LCD s spremenljivim kotom, fotografiranje v formatu širokega zaslona, nove funkcije za snemanje filmov in dodaten način Sport. 

 

 

PowerShot S3 IS vključuje objektiv z elementi USM in UD za 12-kratno povečavo, tehnologijo Optical Image Stabilizer, ločljivost 6,0 milijona točk, 2,0-palčni zaslon Vari-angle LCD, možnost snemanja filmov ločljivosti VGA pri 30 posnetkih na sekundo in stereo zvokom, funkciji Photo in Movie, procesor DIGIC II, tehnologiji iSAPS in Flexizone AF/AP za hitre, natančne rezultate ter neprekinjeno fotografiranje pri 2,3 posnetka na sekundo. Uporabnikom je na voljo 20 načinov fotografiranja in učinki My Colors, občutljivost senzorja High ISO Auto in ISO 800 za fotografiranje pri slabi svetlobi.

 

PowerShot S3 IS je namenjen zahtevnim fotografskim navdušencem, ki v večnamenskem kompaktnem digitalnem fotoaparatu iščejo razširjeno prilagodljivost pri velikih povečavah in snemanju filmov.


 

Zabavni PowerShot A420, A430, kreativna prilagodljivost PowerShotov A530 in A540, zmogljivi A700 ter PowerShot S3 IS, kompaktni prvak v povečevanju

 

 

AMSTELVEEN, 21.2.2006  Canon je predstavil več novih fotoaparatov iz ponudbe PowerShot; zabavna, enostavna in cenovno ugodna fotoaparata PowerShot A420 in PowerShot A430; fotoaparata PowerShot A530 in PowerShot A540, ki združujeta enostavno uporabo s kreativno prilagodljivostjo; novo raven zmogljivosti v seriji A s PowerShot A700; in PowerShot S3 IS, naslednika priljubljenega modela S2 IS.

 

 

Zabavni, enostavni za uporabo in cenovno ugodni

Canon PowerShot A420, PowerShot A430 in PowerShot A530 so novi člani ponudbe PowerShot A, ki uporabnikom prinašajo izjemno kombinacijo možnosti, ki so enostavna uporaba, dobra izdelava in odlična kakovost slike za ugodno ceno. PowerShot A420 odlikuje izjemno enostavna uporaba in dostopnost, ločljivost 4,0 milijona točk, 3,2-kratna optična povečava (približno 11-kratna združena), 15 načinov fotografiranja, možnost snemanja filmov ločljivosti VGA in 5-točkovno samodejno ostrenje AiAF. PowerShot A430 je na voljo v štirih zabavnih barvah, z ločljivost 4,0 milijona točk, 4-kratno optično povečavo (približno 14-kratna združena povečava), 15 načini fotografiranja, snemanjem filmov ločljivosti VGA z zvokom, izhodom AV in prilagodljivim 9-točkovnim ostrenjem AiAF. Odlične zmogljivosti z ločljivostjo 5,0 milijona točk nudi PowerShot A530, ki je opremljen tudi s 4-kratno optično povečavo (približno 16-kratna združena povečava), 17 načini fotografiranja, možnostjo snemanja filmov VGA z zvokom, 9-točkovnim ostrenjem AiAF in z največjo občutljivostjo senzorja ISO 800 za izboljšano prilagodljivost pri slabi svetlobi.

 

Vsi trije fotoaparati imajo priznan Canonov procesor DIGIC II in tehnologijo iSAPS za hitro procesiranje, izjemno odzivno upravljanje in odlično kakovost fotografij.

 

 

Večnamenska modela za kreativno fotografiranje

Canon je prav tako predstavil dva nova fotoaparata PowerShot, ki združujeta enostavnost uporabe in kreativno prilagodljivost. PowerShot A700 z ločljivostjo 6,0 milijona točk določa novo raven zmogljivosti za fotoaparate serije A. Opremljen je z objektivom za 6-kratno optično povečavo in z optičnim iskalom. PowerShot A540 ima ločljivost 6,0 milijona točk in zelo zmogljiv objektiv s 4-kratno optično povečavo. Oba fotoaparata nudita širok nabor načinov za kreativno fotografiranje in sta združljiva z opcijskimi predlečami za dodatne goriščnice.

 

 

 

V kompaktno ohišje fotoaparatov PowerShot A700 in PowerShot A540 so vgrajene mnoge vrhunske funkcije: slikovni procesor Canon DIGIC II in tehnologija iSAPS za hitre in vrhunske rezultate, natančno povečevanje s tehnologijo Flexizone AF/AE (PowerShot A700) in 9-točkovno ostrenje AiAF1, največja občutljivost senzorja ISO 800, fotografiranje v formatu širokega zaslona (16:9), snemanje filmov ločljivosti VGA pri 30 posnetkih na sekundo in 2,5-palčni zaslon LCD s tehnologijama Night Display in Grid Line Display.

 

PowerShot A700 predstavlja zaradi zmogljivosti in bogatega nabora funkcij vrhunec serije A. Vsestransko uporaben PowerShot A540 je zamenjava za priljubljen model PowerShot A520.

 

 

 

 

 


O Canon Europe

 

Canon Europe je podružnica japonskega podjetja Canon Inc., ki je vodilni svetovni inovator in dobavitelj tehnologije za elektronsko zajemanje ter arhiviranje podatkov in rešitev v informacijski tehnologiji za posameznike in podjetja.

 

Glavno poslovno žarišče Canon Europe je na dveh jasno določenih trgih: Business Solutions (omrežne zunanje naprave, kot so fotokopirne naprave, tiskalniki, skenerji in faks rešitve) in Consumer Imaging (rešitve za zajem, kot so fotografska oprema, analogne in digitalne kamere ter kamkorderji, ter rešitve za produkcijo, kot so Bubble Jet in drugi tiskalniki).

 

Canon Europe dobavlja tudi izdelke za industrijo, kar vključuje široko ponudbo leč, polprevodnike in medicinsko opremo.

 

Canon Europe zaposluje več kot 12.000 ljudi v 19 državah.

Nadaljnje informacije o Canon Europe so dostopne na spletnih straneh www.canon-europe.com.

 

O Canon Adria d.o.o.

 

Canon Adria d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti Canon CEE (Canon Central and East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.

 

Za nadaljnje informacije se obrnite na:

 

Daša Krapež

Marketing koordinator

Canon Adria d.o.o.

Dunajska cesta 128a

1000 Ljubljana

Tel.: +386 (1) 530 87 12

Faks: +386 (1) 530 87 45

dasa.krapez@canon.si

 © Copyright 2003 by E-Fotografija in Digifot.com