Članek s strani E-Fotografija.com

Novice
MixiLab - program za naročanje fotografij preko spleta
By MixiLab
Feb 20, 2004, 17:29

SPOROČILO ZA JAVNOST    19.02.2004

Mixi Foto Video, podjetje poznano po največji izbiri digitalnih fotoaparatov in opreme v Sloveniji (najdete ga na spletni strani www.mixi.tv), se uveljavlja tudi kot izdelovalec programske opreme.

Za potrebe naročanja digitalnih fotografij preko spleta so razvili program MixiLab, ki v verziji »beta4« omogoča enostavno naročanje, pregledovanje in izrezovanje fotografij. Izrezovanje vam omogoča spreminjajoče okno, ki ga lahko obračate ali zaklepate po x ali y osi. Dobrodošel je podatek o velikosti izreza (v točkah) in do katere dimenzije je izrez še primeren za kvalitetno fotografijo. Omogoča tudi spreminjanje dimenzij in količine izbranih fotografij. Program odlikuje enostavna uporaba, preglednost in kasneje obveščanje o stanju naročila vse od vaše oddaje do izdelave in odpreme. Z uporabo najnovejših tehnologij izdelave fotografij na strojih Fujifilm Frontier in z razvojem nove programske opreme, naj bi bili konkurenčni tudi na evropskem trgu.

Brezplačen program si lahko na svoj računalnik prenesete s spletnega naslova »www.mixilab.tv«, kjer lahko najdete tudi forum o digitalni fotografiji in sorodnih temah.© Copyright 2003 by E-Fotografija in Digifot.com