Novice


Nikon – prestrukturiranje prodaje v Sloveniji
By Nikon GmbH
Jan 3, 2007, 18:49

 Düsseldorf, 3. januar 2007 – Nikon, eno izmed vodilnih podjetij na svetovnih fotografskih trgih, bo prestrukturiralo svojo prodajo uporabniških izdelkov v Sloveniji od januarja 2007 dalje.

 

Namen novega poslovanja je okrepiti položaj Nikona na slovenskem trgu in zagotoviti, da bodo NIKONOVE storitve izpolnjevale pričakovanja strank, uporabnikov in medijskih partnerjev.

 

Strateško uravnavo delovanja na trgu bo izvedel Nikon GmbH (Nemčija), medtem ko bo delovanje poslovanja vodil Nikon Austria na Dunaju, ki je podružnica Nikon GmbH.

 

Distribucijo v Sloveniji bosta opravljala dva veletrgovca, GRAFO, d.o.o., v Ljubljani in EUROFOTO, d.o.o., v Kranju. GRAFO, d.o.o., bo Nikonov veletrgovinski družabnik za vse trgovce na drobno v kanalih fotografski specialist, uporabniška elektronika in IT-specialisti. EUROFOTO bo odgovoren za distribucijo v tehnične megamarkete, kanal masovne prodaje na drobno in za E-prodajalce (internetni posredniki/spletne trgovine). Nikon bo v Sloveniji uporabil izbirni distribucijski sistem, ki zagotavlja visok nivo storitev, ki jih nudijo njegovi distribucijski partnerji.

 

Nikon v Sloveniji ne bo upravljal svojih storitev popravila. Vsa popravila bodo pogodbena opravljena pri “Foto Beseničar”, ki deluje kot ločena pravna oseba.

 


Kontakt:

 

Nikon servisna točka Slovenija

Foto Beseničar Uroš Fabjan, s. p.

Dunajska 57

SI-1000 Ljubljana

Tel.:     01-2800-800

Fax:      01-2800-811

Email:   servis@fotobesenicar.com

Delovni čas:     pon-pet 8:00 h – 19:00h

 

Ta servisna točka bo sestavni del Nikonove evropske servisne mreže, ki zagotavlja visoko kakovost popravil, uporabniško storitev in kratek čas popravil. Vse zahteve po garancijskem popravilu morate nasloviti na Nikon servisno točko Slovenija.

 

Foto Beseničar bo nudil tudi uporabniško podporo. Telefonska številka za slovenske Nikon uporabnike (tel.: 01-2800-812) bo na voljo od ponedeljka do petka od 8. ure do 16. ure. Usposobljeno osebje bo nudilo odgovore na vprašanja uporabnikov glede izdelkov Nikon in dejavnosti v slovenskem jeziku. Uporabniki imajo na voljo tudi bazo podatkov s podporo za Evropo v angleščini, ki pokriva več kot 700 tem, preko slovenskega vmesnika ali neposredne pošte, naslovljene na Nikonove specialiste. V bazo podatkov podpore za Evropo je mogoče vstopiti na www.nikon.si ali preko neposredne povezave (http://nikoneurope-si.custhelp.com/ ).

 

V začetku januarja 2007 bo pričela delovati spletna stran www.nikon.si  v slovenskem jeziku. Deli nove strani bodo še vedno v angleščini, a jih bomo kar najhitreje zamenjali s slovensko različico.

 


Kontakt za medije:

 

G. Tomaž Puh,

vodja poslovnega razvoja za Slovenijo

Nikon GmbH podružnica Dunaj

Wagenseilgasse 5

A-1120 Dunaj

Tel.:     +43 1 9726110-51

Fax.:     +43 1 9726110-20

Email:   puh@nikon.at

 

 

O Nikonu:

Nikon korporacija, ustanovljena leta 1917, je pionir na področju visoko natančne tehnologije optičnih stekel. Z nenehno rastjo in strokovnim znanjem Nikon sedaj ponuja širok izbor izdelkov v svoji svetovno znani uporabniški in profesionalni fotografski ter natančni industrijski opremi. Nikon je že skoraj 90 let “V srcu slike”. Nikon Europe B.V., distribuira širok izbor izdelkov za slikovno obdelavo, ki zajemajo celoten obseg, od uporabniških do profesionalnih digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov, Nikkor leč, bliskavic, dodatkov zrcalno-refleksnega sistema, Nikon COOLPIX digitalnih fotoaparatov, COOLSCAN digitalnih skenerjev filma, 35-milim. zrcalno-refleksnih fotoaparatov na film, Nikon programske opreme in športne ter rekreacijske optike Nikon. Nikon stremi za bistvom slikovne obdelave in tako zagotavlja kakovost, na katero se uporabniki lahko zanesejo. Nikon se posebej posveča zadovoljstvu ljudi, da lahko izrazijo svoja hotenja in ustvarjalnost. Zadovoljstvo kupcev svetovnega razreda – ključ do dolgoročnega uspeha – je zagotovljen z obširnim programom »Storitev s srcem«.

Če želite več podatkov o izdelkih Nikon, obiščite www.europe-nikon.com.

 

 


© Copyright 2003 by e-Fotografija in DigiFot.com

Na vrh

 
Vpiši novico | e-Fotografija |  

Obnovljeno: Mar 9th, 2007 - 10:08:49