Novice


5pik na spletu in v BTC-ju
By EUROVISION d.o.o.
Jan 3, 2007, 12:57

 

5pik na spletu in v BTC-ju

 

Običajen proces nastanka spletnih trgovin je razvoj iz klasične trgovine. Pri trgovini 5pik.si pa se je zgodilo ravno obratno. Najprej je na spletu zaživela spletna trgovina 5pik.si, z decembrom pa je podjetje odprlo tudi klasično trgovino na zanimivi lokaciji – najdete jo v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC, v spodnji etaži blagovne hiše Emporium. Trgovina, ki je pravi raj za vse ljubitelje zabavne elektronike, na skoraj 500 m2 površine ponuja pester izbor artiklov iz najbolj prodajanih programov. Na svoj račun bodo tako prišli vsi kupci, ki želijo pred nakupom izdelek tudi videti ter preizkusiti in se po potrebi pogovoriti s prijaznim in tehnično podkovanim prodajnim osebjem.

 

Trgovina 5pik v svojem prodajnem programu ponuja kakovostno fotografsko opremo, avtoakustiko, avdio in video izdelke, odlikuje pa jih tudi velika izbira artiklov s področja računalništva in računalniške opreme. Niso pozabili niti na izdelke za dom in gospodinjstvo.

 

Trgovina 5pik je pravi naslov, če iščete izdelke priznanih blagovnih znamk kot so: Canon, Nikon, LG, Philips, Sony, Playstation, JVC, Alpine, Apple, HP, Samsung, Epson, Fuji, Gorenje, Logitech, Panasonic, Pioneer, Praktica, Apacer, Tamrac, Slik, Celestron, MacAudio in še mnogo drugih. Pričakujete lahko veliko izbiro, konkurenčne cene in strokovno postrežbo.

 

V trgovini 5pik pa vam izdelkov ne bodo le prodali, ampak bodo zanje poskrbeli tudi po nakupu. Na področju računalništva svojim strankam tako v trgovini kot tudi na domu nudijo storitev PRVA PC POMOČ. Tako ste v novi trgovini 5pik lahko priča predstavitvam programske opreme, predvsem za produktivnost in zabavo. Ne manjka niti kotiček, kjer lahko sami preizkusite raznovrstno računalniško opremo, Prva PC Pomoč pa ponuja tudi vzdrževanje računalnikov ter individualno svetovanje in iskanje rešitev prek interneta in na domu.

 

www.5pik.si

 

Več informacij

Robert Zavec, EUROVISION d.o.o.
Pot k sejmišču 30, SI-1000 Ljubljana
tel.: 01/ 564 22 33, 01/ 564 22 34
faks: 01/ 564 22 31
http://www.eurovision.si

 

 

***
Za dodatne informacije glede vsebine sporočila, dodatnega slikovnega materiala in druge želje nas prosim kontaktirajte - Franc Fritz Murgelj, tel 01 600 10 10, franc.murgelj@ecetera.si [Ecetera d.o.o./Zasavska cesta 95/1231 Ljubljana Črnuče/
www.ecetera.si].


© Copyright 2003 by e-Fotografija in DigiFot.com

Na vrh

 
Vpiši novico | e-Fotografija |  

Obnovljeno: Mar 9th, 2007 - 10:08:49